Skip links

More

promjena

MINDSET COACH I NLP PRAKTIČAR
Motivacijski lider, life & business coach, NLP praktičar, autor Mare.val, ponosna majka i supruga
Poduzetnica i trenerica s višegodišnjim iskustvom u liderstvu, obrtnica s tridesetogodišnjim iskustvom u radu sa ljudima

Također društveno aktivna kao čelnica udruženja obrtnika. Bogato obrtničko iskustvo u radu sa ljudima ,mnoge poslovne suradnje ,raznovrsni projekti ,stečeno iskustvo kroz mentorski rad u struci te timski rad sa djelatnicima pošteno je tijekom godina izbrusilo moje mentorske, menadžerske i liderske vještine. Prosječno 150 klijenata mjesečno i preko 90 000 sati izravne prakse komunikacijskih strategija osim primarnih  znanja i rada u  frizerskoj struci, njegovanjem ljubavi prema umjetnosti te kreativnosti i u psihološkom smislu kroz  godine uglancalo  je i izvrsne komunikacijske vještine. Osobne težnje za većom vrijednošću i ispunjenje životne svrhe, vodilo me vizijom napredka u osobnom i poslovnom rastu, a vođena empatijom i željom za pomaganjem ljudima i stvaranjem sretnog svijeta otvorilo je novi životni put na školovanje u business coach Inge Rock akademiju. To postaje prekretnica na putu osobnog i poslovnog razvoja te stvaranja temelja novog poslovnog modela. Doprinose tome i  iskustva predavača pri poslovnim edukacijama u suradnji sa Razvojnom agencijom, te Obrtničkom komorom i udruženjima obrtnika kao poslovna partnerica Innovative business grupe. Upravljanje ,vođenje i organiziranje timova uz provođenje projekata te predstavljanje i suradnje sa institucijama kroz društveni rad, dodatne su kvalifikacije koje  mi unazad osam godina unapređuju liderski pristup i tvore jedan od temelja novog biznisa koji uspješno raste. Kasnije usavršavanje i završen program za NLP praktičara pridonio je još većem razumijevanju naših reprezentacijskih sustava, modele razmišljanja, tehnologiju učenja, kvalitetnu motivacijsku komunikaciju i metodologije za željenu  promjenu i organizaciju strukture. Primjena potrebnih specifičnih tehnika i metoda iz područja neurolingvističkog programiranja, life i business coachinga te mentoringa kroz individualni ili grupni rad imaju za cilj motivirati i otkriti skrivene potencijale pojedinca koji traži određenu transformaciju, rast i napredak.

Tijekom godina primjenjivanih znanja iz područja ljudskih potencijala i izobrazbe u coaching akademiji Inge Rock te završenog programa prakse i strategija Neurolingvističkog programiranja odlučila sam stvoriti „Sistemski Trening Inovativnog Lidera“ koji  omogućava koristiti dostupne alate i tehnike za vaš željeni transformacijski rast i napredak. Ovi komunikacijski alati i tehnike sabrani su kroz univerzalni pristup te kreirani prema potrebama pojedinca, da vas konkretnim koracima vode i otkrivaju moguće potencijale te aktiviraju određene radnje i osviještenost za dostizanje vaših odabranih ciljeva.

Sam razvoj „Mareval“ expertize temeljim na naučenim i usvojenim znanjima te vlastitom iskustvu .Isto obogaćujem konstantnim radom i educiranjem kod vrhunskih mentora, i trajno produbljujem novim spoznajama kroz individualni rad sa klijentima što stvara obostranu dobrobit. Profesionalnost i povjerenje garancija su pri izgradnji kvalitetnih rezultata što je naša zajednička misija, sa vizijom kreiranja svijeta po pretpostavkama „svjesne ekologije“, gdje vladaju temeljne životne vrijednosti na korist sretnih samosvjesnih jedinki, poštujući božansku zajedničku Cjelovitost i zakone Univerzuma .

Ovdje sam zbog vaše željene transformacije, a do ostvarenja vaših ciljeva vodim vas iskustveno poznatim putem primjenom tehnika krojenih po vašoj mjeri.

No, primite na znanje da je zadovoljan klijent meni dodatni poticaj za kreiranje još bogatijih Strategija Treninga Inovativnog Leadinga(liderstva) na našu radost 😊. Zato nam se želite pridružiti, zar ne? MI stvaramo zajednicu svjesnih i sretnih pojedinaca. Koncept kvalitetnog osobnog razvoja  kroz  coaching i mentoring  pridonosi da zajedno  stvaramo mindset novog doba znanja uz otkrivanje  skrivenih potencijala pojedinca na najveće dobro klijenta. Zadovoljan klijent meni je iznova novi poticaj za ostvarivanje sjajnih rezultata.

 

Javi se dragi Čovječe , pravi je trenutak upravo sada!

Darujem ti kratki uvodni razgovor do 30 minuta kako bi se uvjerila/o da je ovo put kojim želiš putovati! Upiši se na mailing listu kako bi dogovorili termin. Hvala Ti što se otvaraš za pozitivni pomak i putuješ u željenom smjeru. Ove tehnike omogućiti će da lakše postigneš svoje ciljeve . Nisi drvo, zato pokreni se, jer potrebne akcije donose željene rezultate. Oslobodi se prošlosti, usavrši svoj mindset, realiziraj svoje pune potencijale, ostvari svoje tajne želje i živi život dostojan mudraca.

Rado se nazivam primijenjenom umjetnicom za razvoj intelektualnog kapitala te smatram da:

„Svatko od nas izuzetan je materijal za razvoj potencijala i posjeduje moć za ostvarenje čudesnih rezultata jedinstvenog potpisa .“ Mare.val